ΠΟΜΕΝΣ: Γιατί η ΠΟΕΣ δεν παραστάθηκε για το μισθολόγιο; Το ίδιο θα κάνει και για τα νυχτερινά;

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι

Με ενδιαφέρον αναμένουμε τις εξελίξεις από την αίτηση ακύρωσης που είχε ασκήσει η ΠΟΕΣ - ποια απ΄ όλες;;; -  για το ζήτημα των νυχτερινών, η οποία κατόπιν διαδοχικών αναβολών δεν έχει ακόμη εκδικασθεί.

Είναι απορίας άξιο για ποιο λόγο αναβάλλεται συνεχώς η εκδίκαση της υπόθεσης και αν αυτό γίνεται κατόπιν αιτήματος του Ελληνικού Δημοσίου, του Εισηγητή της υπόθεσης ή της ίδιας της ΠΟΕΣ.

Ερωτούμε όμως, όταν και αν εν τέλει η υπόθεση αυτή εκδικασθεί, θα παρασταθεί η ΠΟΕΣ ενώπιον του Δικαστηρίου; Ή θα αφήσει να απορριφθεί ως απαράδεκτη και αυτή η αίτηση ακύρωσης, όπως έγινε στην περίπτωση του μισθολογίου;

Υπενθυμίζουμε ότι στην υπόθεση αυτή, αν και η ΠΟΕΣ εξέδιδε ανακοινώσεις ότι έδινε την μάχη στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ότι πάλευε μόνη για την ανατροπή του μισθολογίου - η ίδια που επικροτούσε το 2017 το εν λόγω μισθολόγιο!!! - , εντούτοις η επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου αναφέρει ότι η ΠΟΕΣ ούτε παραστάθηκε ούτε εκπροσωπήθηκε!!!

Μήπως αναμένεται να γίνει το ίδιο και στην υπόθεση των νυχτερινών;

Οι στρατιωτικοί γνωρίζουν πλέον ποιος δίνει τη μάχη για την προάσπιση των συμφερόντων τους και ποιος αναλώνεται σε επικοινωνιακού τύπου και χωρίς ουσία ανακοινώσεις.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά