Οι καλυβιέρηδες του Δέλτα Έβρου ετοιμάζονται για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου

 

Στιγμιότυπο από την παρέλαση της 14ης Μαΐου 2019.
Στιγμιότυπο από την παρέλαση της 14ης Μαΐου 2019.



Για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ετοιμάζονται τα μέλη του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα», θέλοντας να δώσουν βροντερό "παρών" την ημέρα αυτή. Πρόκειται για τους ψαράδες και τους κυνηγούς που τόσα χρόνια συνδράμουν εθελοντικά με αυταπάρνηση στην περιφρούρηση των συνόρων μας.

Κανένας μας δεν ξεχνά τις κρίσιμες ημέρες που έζησε ο Έβρος στις Καστανιές όπου προσέφεραν τις πολύτιμες γνώσεις τους όσον αφορά την ιδιομορφία του ποταμού βοηθώντας με αυτό τον τρόπο το έργο του στρατού.

Να θυμίσουμε πως τα μέλη του Συλλόγου Αινήσιο Δέλτα συμμετείχαν για πρώτη φορά στην παρέλαση της 14ης Μαΐου του 2019 αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα όλων.


e-evros

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά