Διαμαρτυρία αστυνομικών και στρατιωτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 



Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Οι αστυνομικοί ζητούν προσλήψεις προσωπικού, ανανέωση του στόλου και ουσιαστική αναγνώριση της δουλειάς τους από την κυβέρνηση.


Εκ μέρους της αστυνομίας, ο κ. Θοδωρής Τσαϊρίδης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, σημείωσε πως “είμαστε μονίμως στην πρώτη γραμμή, όποτε τους συμφέρει είμαστε ήρωες και άλλοτε στο στόχαστρο. Αστυνομικοί έχουν επικηρυχθεί, είχαν γκαζάκια σπίτι τους και οι πολιτικές δυνάμεις ήταν θεατές”.

Ο κ. Αθανάσιος Σαρρής, Πρόεδρος Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλονίκης τόνισε πως “υπάρχουν συνάδελφοι που θα συνταξιοδοτηθούν υποχρεωτικά στα 50 τους με ελάχιστη σύνταξη, χωρίς να το θέλουν”.

Συνέχισε λέγοντας “όσον αφορά την πανδημία, έχουν επανδρώσει μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα με συναδέλφους, παρόλα αυτά σήμερα έχουμε 60 συναδέλφους μας που ήρθαν σε αναστολή”.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη διαμαρτυρία:

 

 

 

 

 



 

 

 

 Φωτο & Video: Διαμαρτυρία αστυνομικών και στρατιωτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης | PoliceNET of Greece

Πηγή:   thestival.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά