ΛΕΦΕΔ ΧΙΟΥ: Εθελοντική βοήθεια στο Chiosrunning

 


Την Κυριακή 4 Ιουλίου διεξήχθη ο πρώτος ορεινός αγώνας τρεξίματος από το Chiosrunning Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου, με 2 κατηγορίες 23χλμ και Fun 5χλμ , με περισσότερες από 130 συμμετοχές συνολικά. Η ΛΕΦΕΔ Χίου έδωσε το παρόν με 5 εθελοντές και 2 οχήματα, στελεχώνοντας 2 στεκ, ένα καταγραφής και ένα καταγραφής και υδροδοσίας .

Συγχαρητήρια στο Chiosrunning για την άψογη διοργάνωση, συγχαρητήρια στους αθλητές που συμμετείχαν και συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που ήταν εκεί και βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα .

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά