ΕΠΟΠ: 100 νέες προσλήψεις τώρα στα στρατιωτικά νοσοκομεία

 


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 100 νέων Επαγγελματιών Οπλιτών  στα νοσοκομεία του Πολεμικού Ναυτικού.

Ειδικότερα, το νέο προσωπικό θα κατανεμηθεί σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες - Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 7 Αυγούστου 2021.

Μέσω του νέου διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό των εξής ειδικεύσεων:

  • ειδ. Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου/ Αναισθησιολογίας
  • Άνευ εξειδικεύσεως
  • ειδ. Διασώστης

Οι Επαγγελματίες Οπλίτες πρέπει:

  • Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας (γεννηθέντες από 1-1-1994 έως 31-12-2002). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες βραχείας ανακατάταξης (Ο.Β.Α.), να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως Επαγγελματίες Οπλίτες (γεννηθέντες από 1-1-1991 έως 31-12-2002).
  • Να έχουν ανάστημα τουλάχιστον 1,60μ. οι άνδρες και 1,55μ. οι γυναίκες
workenter
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά