Αποτελέσματα Διαγωνισμού Κατάταξης ΕΠ.ΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία

 

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, μετά την ολοκλήρωση όλων των φάσεων του διαγωνισμού για την κατάταξη των υποψηφίων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) στην Πολεμική Αεροπορία, λαμβάνοντας υπόψη τις αποφάσεις των επιμέρους αρμοδίων Επιτροπών του Συμβουλίου Επιλογής, καθώς και τις αποφάσεις επί των αιτήσεων θεραπείας που υποβλήθηκαν από ενδιαφερόμενους υποψηφίους ΕΠ.ΟΠ, σύμφωνα με το άρθρο 24 του Ν. 2690/99 (Α΄ 45),

α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

τους κυρωμένους πίνακες τελικών αποτελεσμάτων «Επιτυχόντων», «Επιλαχόντων» υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ ανά ειδικότητα και με απόλυτη σειρά βαθμολογίας, καθώς και τον πίνακα «Αποτυχόντων στις Ψυχοτεχνικές ή Υγειονομικές Εξετάσεις ή Αθλητικές Δοκιμασίες» υποψηφίων ΕΠ.ΟΠ ανά ειδικότητα.

Οι υποψήφιοι μπορούν να πληροφορούνται σε ποιούς από τους παραπάνω πίνακες περιλαμβάνονται, πληκτρολογώντας Ctrl και F και τον προσωπικό αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης (π.χ. Ctrl και F 43673).

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα κληθούν για κατάταξη σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Για την κάλυψη των κενών θέσεων, όσων δεν καταταγούν ή αποχωρήσουν πριν από την ορκωμοσία, θα κληθούν για κατάταξη ισάριθμοι από τους επιλαχόντες υποψήφιους, κατά σειρά επιτυχίας στην ειδικότητά τους.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά