Καταγγελία για βιασμό στρατιώτη: δύο ΕΠΟΠ γυναίκες ήταν αυτόπτες μάρτυρες

 

Καταγγελία για βιασμό φαντάρου σε στρατόπεδο πριν από 10 χρόνια - Τι υποστηρίζει ο ίδιος


Νέα καταγγελία βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά 32χρονο φαντάρο - Αναφέρθηκε, στο πώς έγινε τότε το περιστατικό.


Συγκλονίζει η καταγγελία που έκανε ένας 32χρονος άνδρας σήμερα Τετάρτη 9 Μαΐου, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, κατέθεσε μήνυση στη στρατιωτική δικαιοσύνη λέγοντας ότι με εντολή αξιωματικού έπεσε θύμα βιασμού σε στρατόπεδο όταν κατατάχτηκε πριν από δέκα χρόνια.


Το περιστατικό έγινε πριν από μία δεκαετία και ο μηνυτής μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ3 για όσα υποστηρίζει ότι υπέστη, διευκρινίζοντας ότι τα πρόσωπα στα οποία αναφέρεται δεν εκπροσωπούν τον στρατό, οι υπηρεσίες του οποίου τον βοήθησαν.


«Μετά από προσβολές που δέχτηκα απάντησα με ύβρεις με αποτέλεσμα να οδηγηθώ στο ιατρείο χωρίς την θέλησή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας και συνέχισε αναφέροντας ότι «κομβικό ρόλο θα παίξει ο υπεύθυνος του ιατρείου που με βοήθησε εκεί και δύο ΕΠΟΠ γυναίκες οι οποίες ήταν αυτόπτες μάρτυρες».
Καταγγελία και μήνυση για βιασμό σε στρατόπεδο πριν δέκα χρόνια | 08/06/2021 | ΕΡΤ

newsbomb
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά