Συνεκπαίδευση ΜΕΡΥΠ και 21st TSC (HΠΑ)

 


Στο διάστημα από 25 έως 1 Ιουν 2021 και στο πλαίσιο του πλέγματος των διεθνών συνεργασιών με φίλιες και σύμμαχες χώρες που σχεδιάζονται από το ΓΕΕΘΑ, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση της Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) με τμήματα της 21st Theater Sustainment Command (21st TSC).
H συνεκπαίδευση, η οποία διεξήχθη ως μέρος της Πολυεθνικής Άσκησης «DEFENDER EUROPE 21» περιελάμβανε εκπαιδευτικές δραστηριότητες Διοικητικής Μέριμνας (ΔΜ) και ενημερωτικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις ΔΜ της Μεραρχίας. Ειδικότερα η Αμερικανική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο (Γ΄ ΚΝΟ), το χημικό εργαστήριο της 873 Αποθήκης Καυσίμων (873 ΑΚ) και την 3η Διοίκηση Αγωγού Καυσίμων (3η ΔΑΚΑ), ενώ πραγματοποιήθηκαν στο πεδίο επιδείξεις πρακτικών εκτροφής και εκπαίδευσης κυναρίων και παροχής πρώτων βοηθειών πεδίου μάχης σε προσομοίωμα σκύλου καθώς και επίδειξη συσκευών ανάλυσης αεροπορικού καυσίμου JP8.
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά