Έβαλε στρατιωτικό ως μέσο για να σώσει τον παππού της

 

Μνήμες των τραγικών γεγονότων που οδήγησαν στο θάνατο της 27χρονης Κορίνας στη Γαύδο έφερε στο μυαλό καταγγελία κατοίκου του ακριτικού Καστελοριζου. Οπως κατάγγειλε, τα δύο ελικοπτερα του ΕΚΑΒ είχαν βλάβη και για να μπορέσει να σώσει τον παππού της χρειαστηκε να βάλει στρατιωτικό μέσο!

Τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο ακριτικό Καστελόριζο σε περιπτώσεις που χρειάζεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατήγγειλε η κάτοικος του νησιού, Κατερίνα Τσακαλάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε η κ. Τσακαλάκη χρειάστηκε να βάλει μέσο κάποιον στρατιωτικό για να δεχθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ο παππούς της.

Αρχικά απευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ Ρόδου, όπου της είπαν ότι είχαν βλάβη δύο ελικόπτερα, ενώ και στη συνέχεια παρότι απευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ της Αθήνας, της απάντησαν ότι το μόνο διαθέσιμο ελικόπτερο ήταν ήδη σε αεροδιακομιδή. Τελικά όπως είπε απευθύνθηκε σε κάποιον στρατιωτικό και απογειώθηκε μετά από 5 λεπτά στρατιωτικό ελικόπτερο με αποτέλεσμα μετά από περίπου 48 ώρες ο άνθρωπος να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να γλιτώσει στο τσακ το πνευμονικό οίδημα.

Μνήμες Γαύδου στο Καστελόριζο: Κάτοικος καταγγέλλει ότι χρειάστηκε να βάλει μέσο για να σώσει συγγενή της - Είχαν βλάβη τα ελικόπτερα του ΕΚΑΒ! | Αγώνας της ΚρήτηςΑγώνας της Κρήτης (agonaskritis.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά