Μεγάλη προσέλευση στο νέο εμβολιαστικό κέντρο στο 404

Στο 404 Στρατιωτικό Νοσοσοκομείο στη Λάρισα λειτουργεί το νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο του νομού, από σήμερα στις 8.00 το πρωί.

Ο κόσμος προσέρχεται από το πρωί για να εμβολιαστεί με το εμβόλιο της pfizer, ηλικίες κυρίως άνω των 40.

Στο μέγα εμβολιαστικό κέντρο, που στήθηκε με την σύμπραξη του Στρατού και της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία και με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, λειτουργούν 8 εμβολιαστικές γραμμές, γραμματεία, χώρος αναμονής και χώρος βραχείας νοσηλείας.


Ως το τέλος της ημέρας αναμένεται να έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από εξακόσιους.

Επιπλέον, από σήμερα προστέθηκαν ακόμη 5 νέες εμβολιαστικές γραμμές στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας, στο Γενικό και στο Πανεπιστημιακό που πλέον λειτουργούν με 12 γραμμές.

Στα δύο δημόσια νοσοκομεία μπήκε από σήμερα για πρώτη φορά το εμβόλιο της johnson και ήδη άρχισαν οι πρώτοι εμβολιασμοί και με αυτό.

Συνολικά, μαζί με τις 16 γραμμές των Κ.Υ, ο νομός Λάρισας διαθέτει πλέον 36 εμβολιαστικές γραμμές, που σημαίνει ότι ανεβαίνει ο ημερήσιος αριθμός των ατόμων που είναι δυνατόν να εμβολιαστούν περίπου στις 3.000.

Στον νομό Λάρισας έχουν εμβολιαστεί συνολικά (ως και χθες) περισσότεροι από 64.000.

Όσοι μίλησαν σήμερα στην ΕΡΤ, στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες στο προσωπικό του 404 για την άψογη οργάνωση και δήλωσαν χαρούμενοι που κάνουν το εμβόλιο, διώχνοντας ένα μεγάλο βάρος και πλησιάζοντας πιο πολύ τη ζωή προ πανδημίας.

ertnews

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά