Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί απο το Φθινόπωρο και σε άλλους κλάδους μετά την ΕΜΑΚ

  



ό,τι αφορά στην απόφαση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό της ΕΜΑΚ, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι ελήφθη για υπηρεσιακούς λόγους, καθώς πρόκειται για μια ομάδα πολύ υψηλής ετοιμότητας και πρέπει να είναι σε άμεση διαθεσιμότητα ανά πάσα στιγμή ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια μιας κρίσιμης υπηρεσίας του κράτους.

«Αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί ή έχει νοσήσει, δεν υπάρχει δυνατότητα, όταν υπάρχει κίνδυνος, να λείψει ούτε ένας από μια βάρδια», σημείωσε και συμπλήρωσε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν, θα μετατεθούν σε άλλες υπηρεσίες της πυροσβεστικής.

Ερωτηθείσα σχετικά με τους λόγους που ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν ξεκίνησε από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ανέφερε ότι «ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει πει ότι η συζήτηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών θα γίνει το φθινόπωρο, καθώς τώρα είναι όλοι μέσα στη μάχη και δε θέλουμε να δημιουργήσουμε εστίες σύγκρουσης στον χώρο της υγείας».


με πληροφοριες απο dikaiologitika

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά