Εύζωνες με ποντιακή στολή στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων



Τελετή στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων πραγματοποιείται το απόγευμα της Τετάρτης (19/5) από οργανώσεις Ποντίων.

Η αλλαγή της Προεδρικής φρουράς πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή Ευζώνων οι οποίοι φορούν τις παραδοσιακές ποντιακές στολές και οι οποίοι θα στέκονται δίπλα στους τσολιάδες μέχρι τις 7.

Στο σημείο έχουν κατατεθεί έξι στεφάνια που σχηματίζουν τον αριθμό 353.000, που είναι ο αριθμός των Ποντίων που έχασαν τη ζωή τους.



Δείτε φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:




















Εύζωνες με ποντιακή στολή στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη για τα 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων (newsbeast.gr)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά