Χαρτογραφήθηκε η θαλάσσια περιοχή στο Ναύπλιο με τη βοήθεια του ΠΝ

 

Στο Ναύπλιο βρέθηκε το σκάφος “Στράβων” της Υδρογραφικής Υπηρεσίας, ώστε να χαρτογραφήσει τη θαλάσσια περιοχή και να γνωματεύσει σχετικά με το μεγάλο έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού της πόλης.

Το σκάφος κάλεσε ο δήμος Ναυπλιέων και το Λιμενικό Δημοτικό Ταμείο, ώστε να δρομολογηθούν τα αποτελέσματα της έρευνας γύρω απ’ το σημαντικό αυτό έργο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τα αποτελέσματα των ερευνών ήταν απολύτως θετικά για το μεγαλόπνοο αυτό έργο.

Η λεπτομερής αποτύπωση του λιμανιού, αλλά και του κόλπου, θα αποτελέσουν ένα κρίσιμο στοιχείο συμπλήρωσης των ναυτικών χαρτών και της προαγωγής και της ασφάλειας της ναυσιπλοΐας.

Η Υδρογραφική Υπηρεσία αποτελεί ανεξάρτητη υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού.


ertnews

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά