Η υποτιθέμενη έκπτωση....και τα χρήματα στην τσέπη

 


Γράφει ο Χρ


Καλησπέρα αγαπητοί συνάδελφοι,

εμφανίστηκα για ένα μήνυμα αγάπης μέρες που έρχονται. Ούτως ή άλλως αυτό το παράδειγμα μας δίνουν και οι συνάδελφοι που μας αγαπάνε.

Το πηγαδάκι της μονάδας λοιπόν λέει ότι γίνονται τρελές εκπτώσεις για στρατιωτικούς. Ω ναι.. πχ  κάποιοι λένε εξασφαλίσαμε έκπτωση για τους συναδέλφους μας πχ 30%
Επιτυχία μεγάλη λοιπόν σκεφτόμαστε... και μας συμφέρει.

Τυχαία λοιπόν ένας συνάδελφος απο την μονάδα μου έτυχε να πάει σε μια εταιρεία σε αντίπαλη απο αυτή που διαφημίζουν κάποιοι ότι θα σωθούμε με την έκπτωση της.

Και τι μαθαίνει ο συνάδελφος λοιπον;

Ότι πάνε κέρδη απο τα ποσοστά στις τσέπες κάποιων και του είπε συγκεκριμένα την αντίπαλη εταιρεία και με ποιους έγινε το deal, αν κάποιος στρατιωτικός δεχθεί να πάει στην εταιρεία αυτή με την έκπτωση. 

Μα ρε αλάνια και τσακάλια μου, γινονται αυτά; Μας πουλάνε φούμαρα;

Χρυσές συμφωνίες λοιπόν.. εις βάρον ημων... ΗΜΩΝ

Το φαντασματάκι θα επιστρέψει... Καλό Πάσχα συνάδελφοι!*ΣΗΜΕΙΩΣΗ BLOG:
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. 

ΕΚ ΤΗΣ ΔΝΣΕΩΣ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ..ΕΠ ΩΜΟΥ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά