Συνάντηση του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων(ΣΟΕΔ) με εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

Σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Βόλο μεταξύ  εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας και του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων. Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου Οικογενειών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ)  κ.Δημήτριος Κοντούρης την οποία άμεσα αποδέχτηκαν και παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδιάς Λιμενικών (ΠΟΛ) κ.Κωνσταντίνος Κυράνης, ο α’αντιπρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Λευτέρης Αναδιώτης, ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων  Ν.Μαγνησίας κ. Ανάργυρος Διχτάς και ο πρόεδρος Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν.Μαγνησίας  κ.Απόστολος Κουφογιώργος.

Το προσωπικό των  Ενόπλων  Δυνάμεων   της  Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του  Λιμενικού  Σώματος , με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, δίνει καθημερινά τον καλύτερο εαυτό του για την προστασία της εδαφικής μας ακεραιότητας, την προστασία, την ασφάλεια του πολίτη και της περιουσίας  του, του φυσικού περιβάλλοντος,  με υψηλό αίσθημα ευθύνης , σε αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη ζωή του.

Η οικογένεια τους , τα παιδιά τους, αποτελούν βασική σκέψη τις στιγμές που αυτοί πολλές φορές, βρίσκονται πιθανόν και για μέρες  μακριά τους, και επιθυμούν την ηρεμία της και την λειτουργική της ομαλότητα.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους, τρόποι επίλυσης αυτών, η συνεργασία και η αλληλοστήριξη των σωματείων .

 Αποφασίστηκαν, από κοινού δράσεις, που θα ανακοινωθούν και θα  πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και θα έχουν ως στόχο την στήριξη της οικογένειας και των μελών της.

 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά