Ο Δαβάκης στην θέση του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης

 
Εκτός κυβερνητικού σχήματος στον ανασχηματισμό που έρχεται λένε όλες οι πληροφορίες πως μένει ο βουλευτής Κορινθίας και υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς ενώ χαρτοφυλάκιο θα αναλάβει ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης στην θέση του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης.

Παραμένουν σε υπουργικούς θώκους οι Πελοποννήσιοι Δήμας και Βλάσης με τον δεύτερο να διαρρέει ο ίδιος πως μετακινείτε στο υφυπουργείο Υγείας σύμφωνα με τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

attikiola

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά