Παναγιωτόπουλος: Το 700ΣΕ ράβει τις στολές των στελεχών που του πάνε ύφασμα

 Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης, που κατέθεσαν οι βουλευτές κ.κ. Παφίλης Θανάσης και Παπαναστάσης Νίκος με θέμα «Ραφή στολών των στελεχών του Στρατού Ξηράς από το 700 Στρατιωτικό Εργοστάσιο», σας γνωρίζω τα ακόλουθα:

 Για την κάλυψη των αναγκών των στελεχών σε βασικές και ευρείας χρήσης στολές (υπ’ αριθ 8, 8β, 8α), υφίσταται ήδη καθορισμένη διαδικασία, σύμφωνα με την οποία, το 700 ΣΕ ράβει και χορηγεί τις εν λόγω στολές στα στελέχη που υποβάλλουν σχετικό αίτημα και προσκομίζουν την αναγκαία ποσότητα υφάσματος, που τους χορηγείται περιοδικά από την Υπηρεσία. Ενδεικτικά, κατά την πενταετία 2015-2020, χορηγήθηκαν σε στελέχη 8.074 στολές διαφόρων τύπων, ενώ υφίσταται απόθεμα για κάλυψη επιπρόσθετων αναγκών. Επιπλέον, λόγω της διακλαδικής λειτουργίας του 700 ΣΕ από το έτος 2017 και έπειτα, η παραγωγή του εργοστασίου αφορά κυρίως σε κοινά είδη ένδυσης – υπόδησης, ήτοι στολές ασκήσεων, τζάκετ και άρβυλα. 

Τέλος, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εργοστασίου, έχει προβλεφθεί η πρόσληψη επτά (7) Επαγγελματιών Οπλιτών για το έτος 2021, οι οποίοι θα διαθέτουν σχετική ειδικότητα, προκειμένου να καλυφθούν οι υπηρεσιακές ανάγκες του εργοστασίου.

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά