Η ΠΟΜΕΝΣ συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ για το τέκνο του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., συγχαίρει τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την απόφαση του Επιτελείου να καλύψει το σύνολο των εξόδων που θα απαιτηθούν για την θεραπεία του μικρού Καλομοίρη Μανώλη, τέκνου του συναδέλφου μας Στέλιου Καλομοίρη από το Ηράκλειο Κρήτης, που διαγνώστηκε με σάρκωμα EWING αριστερού μηριαίου οστού, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά στην πράξη το ενδιαφέρον του για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Ομοσπονδία μας όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συχνή επαφή με τον πατέρα του παιδιού, μέσω του Προέδρου και του Αντιπροέδρου Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας καθώς και με το Γραφείο του κ. Αρχηγού προκειμένου να εξευρεθεί η κατάλληλη διαδικασία για την διευθέτηση του προβλήματος.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, ευελπιστώντας ότι η Στρατιωτική Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια επίλυσης δίκαιων θεμάτων που αφορούν την Μέριμνα Προσωπικού, για το εν ενεργεία στρατιωτικό προσωπικό.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο Πρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος Ρώτας

Επγός (ΥΔΚ)

Γεώργιος Θεοδώρου

Τχης (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά