Παράπονα στελεχών για τις άδειες: Μας χρεώνουν τις δικές μας







Μήνυμα αναγνώστη στα Στρατιωτικά θέματα:


Θέλω να τεθεί με ποιό έγγραφο η ποια διαταγή μας υποχρεώνουν 50-50 Σε άδεια των 2 γκρουπ από την Διοίκηση και να μας χρεώνουν από τις δικές μας άδειες, υπόψιν σε όποιους άτυχους έχουνε υπόλοιπα αδειών..για τους άλλους που δεν έχουν υπόλοιπα (τιμητική ) από τον Διοικητή.

 Επίσης δεν σταματάμε εκεί δεν παίρνουμε και τις απαλλαγές από υπηρεσίες που εκτελούμε στο διάστημα των αδειών αυτών για να δει στο τέλος Φεβρουαρίου τι υπόλοιπα χρωστάμε από τις άδειες που μας έδωσε με το έτσι θέλω για να ερθουμε στα ισια μας..

 Εγώ προσωπικά έχω υπόλοιπα ..ΚΑ και ..ΑΜΔ τις οποίες χάνω, δεν μπορώ να τις πάρω μέχρι τέλη Φεβρουαρίου που έδωσαν παράταση, ως άδεια ειδικού σκοπού που νομιμα μπορώ σε καθε 4 να χρεωνομαι 1και οπότε θέλω εγώ.
Στις υπηρεσίες που εχω διαταχθεί να εκτελέσω να παίρνω την απαλλαγή μου όπως αυτό προβλέπεται αμέσως επόμενη καθημερινή και αν είναι αργία την αμέσως επόμενο εβδομάδα οπότε θέλω εγώ. Είμαστε σε μια ηλικία και σε καιρούς με covid-19 που είναι ανάγκη να προσέχουμε το προσωπικό και όχι όλα μόνο δικά τους.


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

2 σχόλια:

  1. Πολύ κουρασμένος ακούγεσαι φίλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού φτάσαμε Δεκέμβριο και έχουμε άδειες πρέπει να φερθούμε τίμια και να πάρουμε πρώτα αυτές και εν συνεχεία όσοι δικαιούνται(όχι εγώ) τις ειδικού σκοπού γιατί έτσι και αλλιώς από το covid - 19 δεν θα ξεπερδεψουμε εύκολα επομένως αγαπητέ συνάδελφε και το λέω καλοπροαίρετα θα βγεις πάλι κερδισμένος.
    Καλό θα ήταν να μην το είχες σχολιάσει πιστεύω καθόλου γιατί θα γελάει ο κόσμος μαζί μας εκτός και αν ήθελες κάτι άλλο να πεις.
    Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχεις υπηρεσία αλλά όταν ξεκίνησα εγώ πριν 33 πραγματικά έτη γιορτές Χριστουγέννων και Πάσχα όσο ήμουν εργένης κοιταγα να κάνω εγώ υπηρεσίες και να έφευγαν οι οικογενειάρχες για να είναι μαζί με τα παιδιά τους
    Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά