Πολυτεχνείο: Πρεμιέρα για την ομάδα διαχείρισης ομαδικών συναθροίσεων της ΕΛΑΣ

  

125960565_372720933941620_2395828021598310467_n_2

Η ομάδα αυτή είναι έτοιμη να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων στο Πολυτεχνείο

Πρεμιέρα έκανε ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου η ομάδα διαχείρισης ομαδικών συναθροίσεων (ΟΔΟΣ) της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η ομάδα αυτή είναι έτοιμη να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσα σε απολύτως νόμιμο πλαίσιο, ώστε να μην πραγματοποιηθούν οι οποιεσδήποτε συγκεντρώσεις άνω των τεσσάρων ατόμων στο Πολυτεχνείο, με στόχο την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.






Η «Ο.Δ.Ο.Σ.» σήμερα αποτελείται από (46) αστυνομικούς, (28) γυναίκες και (18) άνδρες, οι οποίοι έχουν λάβει ειδικευμένη εκπαίδευση για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στα νέα τους καθήκοντα.

Φέρουν διακριτή στολή με λογότυπο – θυρεό της ομάδας, χωρίς οπλισμό και είναι εξοπλισμένοι με φορητούς ασυρμάτους, φακό, σφυρίχτρα και kit πρώτων βοηθειών.

Αναλαμβάνουν τη διαχείριση και οριοθέτηση συναθροίσεων χαμηλής και μεσαίας επικινδυνότητας, και αξιοποιούν τεχνικές επικοινωνίας και διαμεσολάβησης με τους υπευθύνους της συνάθροισης, ώστε να αποφεύγονται πιθανές κλιμακώσεις και εντάσεις.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά