Οι στρατιωτικοί διαψεύδουν δημοσίευμα για το 404- Δεν έχει αναπνευστήρες και μην αποπροσανατολίζετε τους πολιτες



Γιατί ακόμη , ενώ έχει υποδομές, δεν έχει χρησιμοποιηθεί το στρατιωτικό νοσοκομειο της Λάρισας;




Δημοσίευμα απο τοπικό ΜΜΕ της Θεσσαλίας διαψεύδουν οι στρατιωτικοί της περιοχής.
Συγκεκριμένα αναφέρει γιατι δεν αξιοποιείται για γράφει το εξής:

Μέχρι 70 κλίνες covid μπορεί να αναπτύξει το 404 στρατιωτικό νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ διαθέτει και 7 αναπνευστήρες που θα μπορέσαν να χρησιμοποιηθούν για διασωλήνωση ασθενών που θα παρουσιασουν επιπλοκές και θα απαιτηθεί μηχανικη υποστήριξη στην αναπνοή τους.

Συγκεκριμένα με απόφαση του ΓΕΣ από το 2018, εγκαταστάθηκαν στο 404 ΓΣΝ Λάρισας, ιατρικά μηχανήματα και υγειονομικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει:

Σύστημα τηλεμετρίας, στο τμήμα αυξημένης φροντίδας, για την online παρακολούθηση των περιστατικών. Εξοπλισμό δερματολόγου (δερματοσκόπιο, βελονοκάτοχο, κοχλιάριο ακμής, ψηφιακή δερματοσκόπηση), για τη λειτουργία του εξωτερικού δερματολογικού Ιατρείου. Υπέρηχο Οπίσθιου Ημιμορίου, δοκιμαστικό φακό ενηλίκων, και μηχάνημα Φακοθρυψίας, για τη λειτουργία του εξωτερικού οφθαλμολογικού Ιατρείου και του οφθαλμολογικού χειρουργείου. Συσκευή πολυκαταγραφικής μελέτης ύπνου, εγκατεστημένη στο εργαστήριο μελέτης ύπνου, με την οποία επιτυγχάνεται η διάγνωση περιστατικών με διαταραχές ύπνου. Ηλεκτροεγκεφαλογράφο και Ηλεκτρομυογράφο, εγκατεστημένους στα εξωτερικά νευρολογικά ιατρεία, για τη διαγνωστική υποστήριξη νευρολογικών περιστατικών. Ακτινολογικό Πανοραμικό Μηχάνημα και οδοντιατρική έδρα, εγκατεστημένα στο οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας, για τον εντοπισμό οδοντιατρικών βλαβών. Οθόνη-Μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων και νευροδιεγέρτη, για τη διεξαγωγή χειρουργείων.


Ωστόσο οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην περιοχή διαβάζοντας το δημοσίευμα αυτό αναφέρουν ότι δεν εχει διατεθεί ακόμα το 404 γιατί δεν διαθέτει αναπνευστήρες , ότι δεν διαθέτει τόσες κλίνες και δεν μπορεί να βάλει άλλες και ότι θα πρέπει να μην δέχονται στρατιωτικούς με covid με τόσες λίγες κλίνες.

Επίσης οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος απο το εσωτερικό δεν είναι του 404.
Τέλος με τον υπόλοιπο εξοπλισμό που περιγράφουν δεν καλύπτεται κάποιος που έχει covid
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά