Ο όμοιος τον όμοιο, τα like που σκάβουν λάκκους και οι αγράμματοι Πρόεδροι!

 Άρθρο:  Χ.Φ.

Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα υπάρχει στον κόσμο των social media αγαπητοί συνάδελφοι, που απο δω και πέρα, κάθε Κυριακή θα σας κρατάω συντροφιά με χακί κουτσομπολιά.

Και ας περάσουμε στην εβδομαδιαία μας αναφορά!
Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα (που λέει και ο αξέχαστος Ηλιόπουλος) και φωτιά έχουν πάρει τα πληκτρολόγια απο το γράψε γράψε ευγενικά το κοπλιμαν στον συνάδελφο ενώ απο πίσω του έχουμε το φτιάρι και του ανοίγουμε τον λάκο.
Ποιανού το λάκο; τον δικό σου, τον δικό μου, του Προέδρου που πριονίζουμε εν τω μεταξύ τα πόδια της καρέκλας που κάθεται.
Μα και ο ευλογημένος ρε συνάδελφε με τα like του σκάβει το λάκο του άλλου Προέδρου του V.I.P.
Η παροιμία λέει ο όμοιος τον όμοιο ....και η κοπριά στα λάχανα.
Δυο αγράμματοι πάντως πολλοί είναι σε δυο καρεκλοπόδαρες θέσεις. 
¨Άλλος για την καρέκλα μας...¨  
Αυτό που βγαίνει πάντως εκτός απο το σαβουρ βιβρ είναι και το κολετζ που κάνει απο μακριά μπαμ!

Αυτά για σήμερα....

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο(BBC,Guardian, war-army journalism, data journalism) Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας - Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Πρόσφατα μπήκε στην εγκυκλοπαίδεια με τα πιο σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδας με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Δημοσιογράφου.Radio producer-δημοσιογράφος Στρατιωτικής ενημερωτικής εκπομπής ¨Ενημέρωση Επ Ώμου¨Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά