Προσοχή στις μαϊμούδες ¨δημοσιογράφους¨ του διαδικτύου - Κυκλοφορούν ελεύθερες!!


Καλησπέρα αγαπητοί μου αναγνώστες,

Θέλω να σας ενημερώσω (αν και πιστεύω ότι ήδη γνωρίζετε) ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα στρατιωτικά site και σελίδες fb όπου υποτίθεται ενημερώνουν τον αναγνώστη.
Θέλω για άλλη μια φορά να πω αυτό που είχα πει και στο παρελθόν. Αυτοί που τα έχουν δεν είναι δημοσιογράφοι, χωρίς δίπλωμα, χωρίς γνώσεις, χωρίς δεοντολογία χωρίς να είναι σε ενώσεις. Αρκετά γνωστά site (ναι που τα διαβαζετε καθημερινά ) σε κάποια άλλα που ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια.
Αυτοί που τα έχουν λοιπόν προέρχονται απο στρατιωτικό χώρο (όχι δημοσιογράφοι) και απο το χώρο των πωλήσεων και Dj, τουλάχιστον απο όσο γνωρίζω (ίσως και απο αλλού)
Σε πρόσφατη αναζήτηση στο διαδικτυο διαπίστωσα ότι μου είχε πάρει ένα απο αυτά κείμενο χωρίς την πηγή (ο DJ) , το τι έγινε παρακάτω το γνωρίζει πολύ καλά.
Θέλω την προσοχή σας σε αυτά, έξυπνοι είστε να τα ξεχωρίζετε και φυσικά έχω απευθυνθεί σε αρμόδιους για την δίωξη κάποιων διότι νόμοι υπάρχουν ακόμα και στον χώρο μου.
Σας ευχαριστώ και Καλή Κυριακή!

Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος (κανονική ναι )Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά