Νέος Διευθυντής Στρατιωτικών Ιερέων στο ΓΕΣ

 

markakis1

Του Ανδρόνικου Μαρδα


Ο Πρωτοπρεσβύτερος - Συνταγματάρχης Νεκτάριος Μαρκάκης αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, Διευθυντής Στρατιωτικών Ιερέων στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (θέση στην οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν ο Αρχιμ. Μελέτιος Κουράκλης ο οποίος προήχθη στον βαθμό του Ταξιάρχου και ανέλαβε ως Γεν. Διευθυντής του Σώματος Στρατιωτικών Ιερέων στο ΓΕΕΘΑ).

Ο π. Νεκτάριος είναι υποψήφιος διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού και πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ, πτυχιούχος της Ανωτ. Εκκλ. Σχολ. Κρήτης, κάτοχος διπλώματος Βυζ. Μουσικής και απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλ. Σχολής.

Έχει υπηρετήσει σε θέσεις Στρατιωτικού Ιερέως στο Στρατό, στο Πολεμικό Ναυτικό και στην Πολεμική Αεροπορία.

Έχει διατελέσει πρόεδρος και καθηγ. Λειτουργικής στη Σχολ. Βυζ. Μουσ. της Ι. Αρχιεπ. Κρήτης και του έχει απονεμηθεί το οφίκιο του Πρωτ. του Οικουμ. Θρόνου.


romfea

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά