Προσαγωγή υπόπτου για το τροχαίο με θύμα τον πιλότο της Αεροπορίας

Κρήτη: Προσαγωγή υπόπτου για το τροχαίο με θύμα τον πιλότο της Αεροπορίας
Η είδηση του θανάτου του 33χρονου Μανόλη Γαρεφαλάκη, το βράδυ της Πέμπτης στα Χανιά, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, συγγενείς και φίλους του άτυχου άνδρα, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι έχασαν μια για πάντα το αγαπημένο του πρόσωπο.
Το άτομο αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχει προσαχθεί ήδη και ανακρίνεται, καθώς φέρεται να είναι αυτός που οδηγούσε την έτερη μοτοσικλέτα, που από την πρώτη στιγμή του δυστυχήματος, είχε υπάρξει η πληροφορία, πως είχε εμπλοκή στο περιστατικό.
Η μοτοσικλέτα δε που οδηγούσε, πιθανότατα να μην είχε φώτα, ενώ η προσαγωγή του έγινε αμέσως μετά το περιστατικό, καθώς παρέμενε στο μέρος του δυστυχήματος, σε κατάσταση σοκ. Το όλο περιστατικό φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια δυο τουλάχιστον ατόμων, που είδαν ακριβώς το τι έχει συμβεί.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, οι αρχές που χειρίζονται την υπόθεση, έχουν στην κατοχή τους υλικό (βίντεο) από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μια τουλάχιστον επιχείρησης, που βρίσκεται στην περιοχή το οποίο έχει καταγράψει το μοιραίο περιστατικό.
Πηγή: eparxies.gr
newsbomb
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά