Παρέμβαση Α/ΓΕΣ - αντικατάσταση ναυαγοσώστη

Παρέμβαση Α/ΓΕΣ - αντικατάσταση ναυαγοσώστη


Μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 997/2020 έγγραφό μας, που προκλήθηκε από το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 19/2020 έγγραφο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.) (δείτε εδώ), άμεση ήταν η παρέμβαση του κ. Α/ΓΕΣ και αντικαταστάθηκε ο συνάδελφός μας που επιλέχθηκε να εκπαιδευτεί ως ναυαγοσώστης, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε κολύμβηση.  
Η Π.Ο.Ε.Σ. και οι περιφερειακές ενώσεις μέλη της θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν τα προβλήματά σας και τυχόν άστοχες ενέργειες της διοίκησης, όχι για στοχοποίηση των διοικήσεων, αλλά για επίλυση των προβλημάτων και μη επανάληψή τους στο μέλλον.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά