Καθημερινή και ρεαλιστική η εκπαίδευση των ένοπλων δυνάμεων







Καταδίκη του ΥΠΕΞ για το κάψιμο της τουρκικής σημαίας 



Ο Ελληνισμός τίμησε χθες την ημέρα μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι ανεγκέφαλοι που έκαψαν την τουρκική σημαία στο Σύνταγμα. 


«Η Ελλάδα καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε ενέργεια προσβολής εθνικού συμβόλου οιασδήποτε χώρας και εν προκειμένω της Τουρκίας. Ανάλογες ενέργειες είναι αντίθετες με τον πολιτισμό και τις παραδόσεις του ελληνικού λαού» ανέφερε το ΥΠΕΞ.

Δυσφορία της Άγκυρας 


Το κάψιμο της τουρκικής σημαίας σχολίασε και ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ. 

« Όταν ο στρατός μας πήρε πίσω τη Σμύρνη δεν πάτησε την ελληνική σημαία που ήταν στρωμένη μπροστά του λέγοντας ότι “είναι η τιμή ενός έθνους”. Από τότε έχουν περάσει 100 χρόνια. Οι ρατσιστές ακόμη δεν έχουν πάρει το απαραίτητο μάθημά τους. Κανείς δεν μπορεί να απλώσει χέρι στην ένδοξη σημαία μας».

Μας κάνει μαθήματα ιστορίας η Τουρκία για τη γενοκτονία των Ποντίων

Όμως η Άγκυρα αντέδρασε έντονα και για τη γενοκτονία των Ποντίων και επιχείρησε να μας κάνει μαθήματα ιστορίας, αναφερόμενη στην παρουσία του ελληνικού Στρατού στη Σμύρνη.   

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι φρικτές διαστάσεις από τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν πέντε μήνες μετά την εισβολή ήταν αρκετά σοβαρές για να απαιτηθεί από τους Συμμάχους να ιδρυθεί μια διερευνητική επιτροπή» ανέφερε το τουρκικό ΥΠΕΞ.

Η απάντηση της Αθήνας, μέσω του υπουργείου Εξωτερικών ήταν άμεση. Τόνισε ότι η Τουρκία επιλέγει να προβεί για ακόμη μια φορά σε μια αδόκιμη προσπάθεια παραποίησης της ιστορίας. 
star.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά