Αναγνώστης:Απάντηση στα περί προβλήματος του ν.4609/19





Ακολουθεί επιστολή αναγνώστη:

Βλέπουμε μετά λύπης μας ότι συνεχίζεται μετά από μια ανάπαυλα 6 μηνών περίπου από βουλευτη της κυβέρνησης και συγκεκριμένης ομοσπονδίας να εξελίσσεται ένας πόλεμος δηλώσεων κατά του άρθρου 32 του ν.4609/19 όπου αφορούσε σε μια καταφανεστατη αποκατάσταση αδικίας των εθελοντών του ν.445/74.
Επειδή κάποιοι δυστυχώς ξεχνούν εύκολα και καταφέρνουν να μπερδεύουν και ανθρώπους της πολιτικής θα παραθέσω για την αποκατάσταση της τάξης τα εξής.         1. Ο θεσμός των ανακαταταγεντων αξκων του ν.445/74 έπαψε να ισχύει  από το 1989 -1990 όπου αυτή την στιγμή που μιλάμε το τελευταίο στέλεχος έχει 31πραγματικα χρόνια υπηρεσίας με ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα.
2. Η εγκύκλιος πρόσληψης ξεκαθάρισε ρητά ότι τα στελέχη τα συγκεκριμένα θα ακολουθούν πίσω από τον τελευταίο συνάδελφο της ΣΤΥΑ και ΣΥΔ μιλάω συγκεκριμένα για την αεροπορία ανάλογα με το συγκεκριμένο ηλεκτρολογικό έτος δηλαδή οι εθελοντές του 1988 θα ακολουθούν πίσω από την 40σειρα ΣΤΥΑ όπως υλοποιήθηκε και υπήρχε μέχρι το 2016 με κοινή πορεία και εξέλιξη.
3. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα μετά το 2016 και συγκεκριμένα με το νόμο 4407/16 αποφάσισαν κάποιοι να ξεχωρίσουν οι επιτηριδες αλλά στο συγκεκριμένο νόμο υπήρχε το επίμαχο άρθρο 32.
4. Μετά από 3.5 μήνες σύνδεσμοι αποστράτων κατάφεραν υπογείως να αποσύρουν το ευεργέτημα για τους εθελοντές και να μείνει μόνο για τους ΑΣΣΥ αυτό είναι σωστό;
5. Μετά  από τρία ολόκληρα χρόνια ήρθε η αποκατάσταση της αδικίας με το άρθρο 32 του ν.4409/19 γιατί έτσι έπρεπε να γίνει.
Τώρα όλοι ξεκινάνε και σκαλίζουν ότι υπάρχει αδικία και καταστρατήγηση της ιεραρχίας είς βάρος των ΑΣΣΥ.
Ποια αδικία αφού τότε είχε τελειώσει ο θεσμός των εθελοντών και όλοι οι μετά συνάδελφοι ήταν νεότεροι αφού η ιεραρχία υπάρχει μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος.
Παρακαλώ ενημερωθητε καλύτερα για το θέμα γιατί πάτε πάλι να δημιουργήσετε θέμα για το τίποτα και να εκτεθειτε τουλάχιστον νομικά.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά