Ο Π. Τζανετοπουλος μιλάει για την παραπλάνηση συναδέλφων ΕΜΘ απο στρατιωτικούς συνδικαλιστές





Καθημερινά από συγκεκριμένο site βομβαρδιζόμαστε από ειδήσεις για τη δημιουργία σωματείου ΕΜΘ και ΕΠΟΠ καθώς και από επιστολές του προέδρου στρατιωτικού συνδικαλιστή του συγκεκριμένου σωματείου προς την Πολιτική Ηγεσία.
Αυτός ο βομβαρδισμός ειδήσεων μου θυμίζει πριν λίγους μήνες όταν το ίδιο site έγραφε ασταμάτητα για παραιτήσεις των ίδιων ατόμων από την ΠΟΜΕΝΣ προσπαθώντας να πείσει ότι η Ομοσπονδία μας διαλύεται και η δημιουργία τρίτης Ομοσπονδίας είναι έτοιμη υπόθεση.
Για να κατάφερναν να κάνουν τρίτη Ομοσπονδία όπως γνωρίζουμε χρειαζόταν 10 Ενώσεις. Τελικά η έτοιμη υπόθεση τρίτης Ομοσπονδίας αποδείχτηκε ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, αφού δεν κατάφεραν ούτε 3 Ενώσεις να μαζευτούν όσα δεκάδες δημοσιεύματα και να γραφτήκαν για μήνες.
Αυτός ο βομβαρδισμός ειδήσεων μου θυμίζει επίσης, πριν λίγους μήνες από το ίδιο πάλι site που "διαφήμιζε" ασταμάτητα μια ημερίδα της Λάρισας για το σώμα των Υπαξιωματικών και μια ημερίδα πάλι στη Λάρισα για τους ΕΜΘ προσπαθώντας να πείσει ότι θα γινόταν "λαϊκό προσκύνημα" και ότι η συμμετοχή του κόσμου θα ήταν τεράστια. Από όσα μου περιέγραψαν μέλη της ΠΟΜΕΝΣ που είχαν πάει και στις δύο αυτές ημερίδες αυτοί που το οργάνωσαν δεν κατάφεραν να μαζέψουν ούτε 100 άτομα έχοντας μέσα στους εκατό καμία δεκαπενταριά άτομα από ΠΟΕΣ, πέντε άτομα από Αθήνα, δέκα άτομα από Βόλο, άλλα 5 από Μακεδονία.
Το συμπέρασμα που βγάζω λοιπόν από τον βομβαρδισμό ειδήσεων και τα αποτελέσματα του είναι ότι οι στρατιωτικοί δεν επηρεαζόμαστε από όσα γράφονται στα sites προσπαθώντας να μας πείσουν με μεγάλους τίτλους. Οι στρατιωτικοί έχουμε καλή αντίληψη των πραγμάτων και δεν μασάμε. Και μπράβο μας. Όποιοι νομίζουν ότι ο στρατιωτικός παραμυθιάζεται βλέποντας στα site δέκα φορές την ημέρα κάποιον στρατιωτικό συνδικαλιστή για σωτήρα των εργασιακών του προβλημάτων είναι γελασμένοι.
Τώρα το ίδιο site προσπαθεί να πείσει ότι το σωματείο ΕΜΘ και ΕΠΟΠ με " αρχηγούς" κάποιους στρατιωτικούς συνδικαλιστές θα έχει μεγάλη αποδοχή.
Θα μπορούσα να αναρωτηθώ λες να έχει δίκιο το site αν οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές δεν ήταν συνάδελφοι που ήταν μέχρι πρόσφατα στην ΠΟΜΕΝΣ και που έχασαν με δημοκρατικές διαδικασίες την θέση του Γραμματέα ΕΜΘ και τις θέσεις των Τομεαρχών ΕΜΘ. Όταν μόνο έχασαν τον τίτλο τους ξεκίνησαν να δημιουργούν το νέο σωματείο και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο χρονικά.
Πολύ περισσότερο θα μπορούσα να πιθανολογήσω ότι αυτό το σωματείο θα είχε αποδοχή από τους ΕΜΘ και ΕΠΟΠ αν αυτοί οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές που κάνουν αυτό το σωματείο είχαν γράψει τα δύο χρόνια που ήταν με ρόλο στην ΠΟΜΕΝΣ όχι πολλά άλλα τουλάχιστον δέκα χαρτιά για τα θέματα μας. Ένα χαρτί τους δύο μήνες περίπου δηλαδή.
Εγώ τα δυο χρόνια που πέρασαν δεν θυμάμαι παρά δυο τρία χαρτιά για τα θέματα των ΕΜΘ αλλά δεκάδες εμφανίσεις του σημερινού στρατιωτικού συνδικαλιστή σε συγκεκριμένο site.
Με εμφανίσεις σε site δεν γίνεται δουλειά αγαπητοί συνάδελφοι στρατιωτικοί συνδικαλιστές που τώρα θυμηθήκατε να γράφετε ασταμάτητα για τα θέματα μας καθημερινά. Τόσο καιρό τι κάνατε; Πού ήσασταν;
Και κάτι τελευταίο για να λυθεί και η απορία του κόσμου. Γιατί ενώ γράφετε με καλά ορθογραφημένα Ελληνικά τις ανακοινώσεις σας και τις επιστολές σας γράφετε και απαντάτε στα σχόλια σας πάντα με greeklish; Καλό είναι να το απαντήσετε για να μην παρεξηγηθείτε ότι άλλοι σας γράφουν αυτά που δημοσιεύετε ή πλέον να γράφετε τα σχόλια σας με Ελληνικά όπως στις επιστολές σας ή να γράφετε και τις επιστολές σας με greeklish.
Για παράδειγμα εγώ έχω το θάρρος να σας πω ότι ζήτησα να μου διορθώσουν τις όποιες ορθογραφικές μου αδυναμίες σε αυτή μου την τοποθέτηση.
Γιατί δεν το έπαιξα ούτε θα το παίξω σοφός και έξυπνος απέναντι σας.
Δεν θα μπω σε διάλογο με κανένα συνάδελφο γιατί δεν είναι ο σκοπός μου να δημιουργήσω εντυπώσεις που μπορεί να παρεξηγηθούν. Απλά θέλησα μέσα από δω να μοιραστώ μαζί σας τη σκέψη μου, μήπως και ακούσουν οι στρατιωτικοί συνδικαλιστές την διαφορετική άποψη. Και να κριθώ από όλους σας.
Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας.
Παναγιώτης Τζανετόπουλος
Εκλεγμένος στο ΔΣ ΠΟΜΕΝΣ
Γραμματέας Θεμάτων ΕΜΘ ΠΟΜΕΝΣ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

  1. Και μετά λέμε γιατί δεν πάει μπροστά οχι ο συνδικαλισμός όπως θέλετε να λέτε αλλά η υγιής εκπροσωπήση όλων των συναδέλφων ανεξάρτητα από που ανήκουν.
    Αν δεν ήταν όμως ο στρατιωτικός συνδικαλιστής ο οποίος σε κάθε φωτογραφία ήταν μπροστά και δίπλα
    ο πρόεδρος και αν δεν υπήρχαν οι δύο ενώσεις της Λάρισας και του Βόλου που τώρα φυσικά καηκαν δεν θα υπήρχε η ΠΟΜΕΝΣ αλλά τώρα λέμε ότι θέλουμε έτσι δυστυχώς είναι η κατάσταση μια ζωή στη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά