Αναπάντεχη εξέλιξη στον Έβρο: Οι Τούρκοι απομάκρυναν τους μετανάστες

© Παρέχεται από: News247.gr
Μία σημαντική εξέλιξη στο ζήτημα που είχαν προκαλέσει οι Τούρκοι στα Ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, έλαβε χώρα τα ξημερώματα. Οι ελληνικές Αρχές παρατήρησαν μία έντονη κινητικότητα από την πλευρά της Τουρκίας.
Οι Τούρκοι διέλυσαν τον πρόχειρο καταυλισμό που είχαν δημιουργήσει από την πλευρά της χώρας τους στην περιοχή και διά της βίας συγκέντρωσαν, επιβίβασαν σε λεωφορεία και απομάκρυναν από την περιοχή τους μετανάστες που οι ίδιοι είχαν μεταφέρει στην περιοχή, με κατεύθυνση πιθανόν πίσω στην Αδριανούπολη και την ενδοχώρα τους.

Μάλιστα οι μετανάστες άναψαν και φωτιά στο δάσος στις Καστανιές από την πλευρά της Τουρκίας, με τις ελληνικές δυνάμεις της Αστυνομίας, του Στρατού και της FRONTEX να λαμβάνουν θέσεις από την ελληνική πλευρά για παν ενδεχόμενο.
Τελικά το πρώτο φως της ημέρας βρήκε την περιοχή άδεια από μετανάστες με τις προθέσεις της Τουρκίας να παραμένουν άγνωστες.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά