Ξανθη: Δυο στρατιωτικοί θετικοί στον κορονοιο





Τον τρίτο νεκρό από κορονοϊό μετράει η Ξάνθη, καθώς ακόμη ένας ηλικιωμένος άνδρας που είχε βρεθεί θετικός στον ιό κατέληξε. 
Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης  και έχασε τη μάχη μέσα στη νύχτα. 
Πρόκειται για τον τρίτο θάνατο ασθενούς με κορονοϊό στην περιοχή. Προηγήθηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας από τον Εχίνο αλλά και ένας 46χρονος στρατιωτικός από το Κουτσό. 
Την ίδια στιγμή η λίστα των κρουσμάτων που καταγράφονται στην Ξάνθη αυξάνεται, καθώς δύο ακόμη στρατιωτικοί βρέθηκαν θετικοί. 
Υπενθυμίζεται ότι ο Εχίνος βρίσκεται από την Τετάρτη σε καθεστώς υψηλής καραντίνας ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και φοιτητές που έχουν επιστρέψει από την Τουρκία και φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο της Ξάνθης. 

xanthinea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά