Στρατιωτικοί σε hotspot με πολιτικά; Τι κίνδυνοι υπάρχουνΤης δημοσιογράφου Βάλιας Αμπατζή

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ , από τα νησιά που εμπλέκονται με τις μεταναστευτικές δομές οι στρατιωτικοί που εργάζονται στα hot spot διατάχθηκαν με προφορική διαταγή να συνεχίσουν τις εργασίες τους με πολιτική περιβολή ,κάτι το οποίο τους εκθέτει ακόμα περισσότερο στον κίνδυνο οποιαδήποτε εμπλοκής με τους κατοίκους των νησιών.

Οι στρατιωτικοί εργάζονται κάτω από διαταγές και θα πρέπει να φέρουν την στρατιωτική περιβολή όπως προβλέπει ο Νόμος,οποιαδήποτε άλλη περιβολή μπορεί να τους φέρει αντιμέτωπους με μετανάστες με κίνδυνο σύλληψης από αστυνομικές δυνάμεις και οποιαδήποτε άλλη επίθεση καθώς δεν αναγνωρίζεται η ιδιότητα τους.

Θα πρέπει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να δώσουν σαφές οδηγίες ώστε να μην κινδυνεψει η σωματική ακεραιότητα των Στρατιωτικών που εργάζονται στα hot spot χωρίς την θέληση τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά