Ήρωας ΕΠΟΠ έσωσε ηλικιωμένο στην Ρόδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου οφείλει, ταπεινά και με ευλάβεια θρησκευτική να εκφράσει τα θερμά συγχαρητήρια του στον ΕΠ.ΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Χρήστο Σουφλιά που υπηρετεί σε Μονάδα της περιοχής Αφάντου και που τυγχάνει να είναι και Μέλος της Ένωσης μας, για την ηρωική του πράξη στην οποία ελάχιστοι άνθρωποι θα προέβαιναν, σώζοντας κυριολεκτικά την ζωή ενός ηλικιωμένου συμπολίτη μας από φωτιά που είχε ξεσπάσει εντός της οικίας του στην περιοχή της Αφάντου Ρόδου.
Το αξιοσημείωτο της όλης υπόθεσης είναι ο τρόπος με τον οποίο έγινε η παραπάνω ηρωική πράξη και σε βραδινή ώρα, καθώς ο Χρήστος βρισκόταν στο σπίτι με την πολύτεκνη οικογένεια του, όπου εκείνη την στιγμή επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα και λόγω αυτών υπήρχε διακοπή ρεύματος, εν συνεχεία των ακραίων καιρικών φαινομένων, ο Χρήστος βγαίνει εκτός της οικίας του φοβούμενος για τυχόν πλημμύρες, ακριβώς εκείνη την στιγμή αντιλαμβάνεται ότι στην διπλανή οικία είχε ξεσπάσει φωτιά και χωρίς δεύτερη σκέψη εισέρχεται εντός της οικίας του ηλικιωμένου σπάζοντας το τζάμι του παραθύρου, όπου και κατάφερε με δυσκολία μεγάλη να τον απομακρύνει λόγω αναπνευστικών προβλημάτων του ηλικιωμένου. Για τον Χρήστο όμως δεν έχει τελειώσει το καθήκον του, καθώς ξεκίνησε με όποιον τρόπο μπορούσε να σβήσει την φωτιά από την οικία του ηλικιωμένου.
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου θέλει να ευχαριστήσει θερμά και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για την αναγνώριση και την βράβευση του ΕΠ.ΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Χρήστου Σουφλιά με την εύφημη μνεία που του απονέμει για το ήθος, την ευσυνειδησία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει.

ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Με συνέπεια και ευθύνη, πάντα δίπλα σας!
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
 ΟΟ
ΠρόεδροςΓεν Γραμματέας
 Αντώνιος ΚαρτσωνάκηςΝικόλαος Αντωνόπου
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά