Συνάντηση με Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την χρηματοδότηση των Στρατιωτικών Νοσοκομείων
Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής, αν και δεν είναι της αρμοδιότητάς της, έχει τη βούληση να συμβάλει στην καλύτερη υγειονομική θωράκιση των στρατιωτικών νοσοκομείων προς όφελος των πολιτών

Η ενίσχυση του εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Αττικής βρέθηκε στο επίκεντρο της διευρυμένης συνάντησης που είχε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Α. Στεφανή και αξιωματούχους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.   Όπως επισημάνθηκε από την πλευρά του Υφυπουργού και των στελεχών του υπουργείου πρόκειται για «ζωτικής σημασίας εξοπλισμό, ο οποίος θα συμβάλει στην καλύτερη υγειονομική κάλυψη των πολιτών της Αττικής μέσω της συνδρομής που παρέχουν τα στρατιωτικά νοσοκομεία». 

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης αφού αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο των στρατιωτικών νοσοκομείων και στη συμβολή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε έκτακτες περιπτώσεις όπως είναι οι αεροδιακομιδές υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν.

«Η Περιφέρεια Αττικής, αν και δεν είναι της αρμοδιότητάς της, έχει τη βούληση να συμβάλει στην καλύτερη υγειονομική θωράκιση των στρατιωτικών νοσοκομείων προς όφελος των πολιτών», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα πλάνο συνεργασίας Περιφέρειας Αττικής και Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προκειμένου να γίνει καλύτερος προγραμματισμός για την κάλυψη σημαντικών και επειγουσών ελλείψεων ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των στρατιωτικών νοσοκομείων της Αττικής. Επιπλέον θα διερευνηθεί η δυνατότητα κάλυψης των σχετικών δαπανών μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκος, ο Υποπτέραρχος ΓΕΕΘΑ Γ. Τουλούμης, ο Υποστράτηγος ΓΕΣ Π. Τάκος, ο Υποπτέραρχος Δ. Χατζηγεωργίου, ο Υποναύαρχος Δ. Δαμιανός, η Συνταγματάρχης Γ. Σκαρμαλιωράκη, η Συνταγματάρχης Μ. Γιαννοπούλου, η Αντιπλοίαρχος Μ. Γκίκα, ο Σμηναγός Λ. Σκάγιας και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά