Τελετή Παράδοσης Παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΝ

  Τελετή Παράδοσης Παραλαβής καθηκόντων Αρχηγού ΓΕΝΑπό το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού από το Ναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ στον Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

        Στην τελετή παρέστησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, μέλη της Κυβέρνησης, του Κοινοβουλίου, των Θρησκευτικών αρχών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας ή εκπρόσωποί τους, ο Διοικητής Ναυτικού Κύπρου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Αλέξανδρος Διακόπουλος, πρώην Υπουργοί, Επίτιμοι Αρχηγοί, τα μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου, Ανώτατοι και Ανώτεροι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και εν αποστρατεία στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, αντιπροσωπείες ξένων κρατών, μέλη της ευρύτερης Ναυτικής και Ναυτιλιακής κοινότητας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και λοιποί προσκεκλημένοι.



Για να δείτε τη διαταγή του παραδίδοντος ΑΓΕΝ πατήστε εδώ.

Για να δείτε τη διαταγή του παραλαμβάνοντος ΑΓΕΝ πατήστε εδώ







Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά