Ρεκόρ επισκεψιμότητας το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης- Κοπή πίτας με απολογισμό (βιντ,φωτ)





Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, έκοψε σήμερα την πρωτοχρονιάτική του πίτα στην κεντρική αίθουσα του Μουσείου παρουσία πάρα πολλούς φίλων του.
.
Στην τελετή έγινε  σύντομη αναφορά στη δημιουργία, την αποστολή και τους στόχους του με αφορμή και την συμπλήρωση για τα  είκοσι χρόνια λειτουργίας του παραρτήματος.

Βρέθηκαν σήμερα στην κοπή πίτας του πρώην διευθυντές του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης, πρώην Δήμαρχοι Τρίπολης κ.α.

Το Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Δέχθηκε δωρεές  και έκανε εξαιρετικές εκδηλώσεις το 2019.

Με το ίδιο σκεπτικό ο Διευθυντής του Δημήτρης Φωτόπουλος είπε ότι το 2020 θα γίνουν ποιοτικές εκδηλώσεις και ζήτησε από το Δήμο Τρίπολης τη στήριξή του.

Εκπρόσωπος του Ελλάδα 2021 είπε ότι εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Αθήνα θα έρθουν και στην Τρίπολη αναδεικνύοντάς την ως η πόλη σταθμός αναφοράς στην Ελληνική Επανάσταση.

Το φλουρί έπεσε στον  Υπεύθυνο Δημοσίων σχέσεων Γιάννη Δουρίδα του Πανεπιστημιου Πελοποννήσου, με το οποίο το Πολεμικό Μουσείο  θα συνεργαστεί το  2020





ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ:  https://photos.app.goo.gl/ddH4CcLSAWyC25hs7






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά