"Ευχαριστώ" του Τσαβούσογλου στον Δένδια για την άμεση αλληλεγγύη μετά τον σεισμό

© Παρέχεται από: Capital.gr
Με αναρτήσεις του στην ελληνική, την αγγλική και την τουρκική γλώσσα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου εγκάρδια ευχαρίστησε τον Νίκο Δένδια για την άμεση τηλεφωνική επικοινωνία του μετά τον ισχυρό σεισμό στην επαρχία Ελαζίγ, δείχνοντας αλληλεγγύη και ευχόμενος περαστικά.


"Ευχαριστώ εγκάρδια για την αλληλεγγύη του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος της γείτονάς μας, κ. Νίκου Δένδια, ο οποίος ευχήθηκε περαστικά τηλεφωνώντας αμέσως μετά από το σεισμό" έγραψε στα ελληνικά.
  
Στη χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Τούρκο ομόλογό του, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας εξέφρασε την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση της Ελλάδας στον τουρκικό λαό και την τουρκική κυβέρνηση, καθώς και την απόλυτη ετοιμότητα της χώρας μας να συντρέξει άμεσα τις προσπάθειες των τουρκικών αρχών για την παροχή κάθε απαραίτητης βοήθειας προς τους πληγέντες.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά