Υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Βλάσης: Οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί οι πρόσφυγες θα μπαίνουν στα προαναχωρησιακά κέντρα και δεν θα βγαίνουν έξωΛαοθάλασσα αγάπης για τον βουλευτή Αρκαδιας Κώστα Βλάση.

Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Αρκά Υφυπουργού Εξωτερικών Κώστα Βλάση στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.

Ο κ. Βλάσης έφτασε λίγο μετά τις 11.30 στο χώρο ο οποίος ¨πνίγηκε¨ στις αγκαλιές φίλων και ψηφοφόρων.


¨Σπίτι μου η Αρκαδία¨, είπε ο Κώστα Βλάσης.


Αμέσως μετά έφτασε και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ακολούθησε η ομιλία του επίσης Αρκά τέως Επίτροπο και πρώην Υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος μίλησε για τον Κώστα Βλάση και τόνισε ότι είναι τιμή για την Αρκαδία να έχει τον Κώστα για Υφυπουργό Εξωτερικών ο οποίος έχει έναν σπουδαίο ρόλο να ενώσει όχι μόνο τους Αρκάδες του εξωτερικού αλλά όλο τον απόδημο Ελληνισμό.

Μετά έγινε η κοπή πίτας από τον Μητροπολίτη κκ Αλέξανδρο ο οποίος μίλησε για τον Υφυπουργό και βουλευτή Αρκαδίας ότι τον βαραίνει ένα πολύ σημαντικό έργο και του τόνισε ότι πάντα πρέπει να επιστρέφει στους Αρκάδες, στην πατρίδα του.

Τέλος ο Κώστας Βλάσης ζήτησε συγνώμη από τους Αρκάδες για το ότι λείπει πολύ καιρό από την Αρκαδία λόγω πια των ταξιδιών του στο Εξωτερικό και αναφέρθηκε στο έργο της Κυβέρνησης αυτό το λίγο διάστημα με έναν μίνι απολογισμό.
Στάθηκε στο θέμα του προσφυγικού, για τα νέα προαναχωρησιακά κέντρα και είπε:


¨Οι Έλληνες δεν πρέπει να ανησυχούν γιατί οι πρόσφυγες θα καταγράφονται θα μπαίνουν στα κέντρα και δεν θα βγαίνουν έξω, το οποίο θα το ξέρουν και ότι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους¨


Στην τελετή βρέθηκε ο Περιφερειάρχης, Δήμαρχοι από την Αρκαδία, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ κ.α.Δείτε φωτο εδώ:  https://photos.app.goo.gl/FV5NgPjmqT8DhcBc7

Ρεπορτάζ Βάλια Αμπατζή Δημοσιογράφος


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά