Παραμονή στελεχών Ε.Ο.Θ σε συνδυασμό με τα όρια ηλικίας.Ακολουθεί επιστολή αναγνωστη:Κάθε χρόνο βλέπουμε την αγωνία κάποιων στελεχών να παραμείνουν στις τάξεις των Ε.Δ σε θέσεις Εκτός Οργανικών Θέσεων είτε γιατί ας μου επιτραπεί η λέξη γουστάρουν το στράτευμα είτε διότι μάχονται να ζήσουν αξιοπρεπώς την οικογένεια τους, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων πού βιώνουμε όλοι μας τόσο για τον καθημερινό επιούσιο όσο τέλος για να τα βγάλουμε πέρα στα φροντιστήρια των παιδιών ώστε να έχουν και εκείνα ένα καλύτερο μέλλον.
Βλέπουμε όμως αν ανατρέξουμε στην επιτηριδα του κάθε σώματος θα διαπιστώσουμε ότι παραμένουν Ε.Ο.Θ τα ίδια στελέχη τουλάχιστον 2 με τρία έτη σε σχέση με στελέχη που επιθυμούν να παραμείνουν για πρώτη φορά και παίρνουν σε κλειστό φάκελο αρνητική απάντηση και τους μένει μια πικρία και ένα μεγάλο γιατί του τύπου
εμείς δεν προσφέραμε τίποτα όλα αυτά τα έτη;
Ταπεινή μου γνώμη θα έπρεπε όσοι το επιθυμούν γιατί δεν το θέλουν όλοι, να παραμένουν τιμητικά για 1 τουλάχιστον χρόνο σαν ένδειξη αναγνώρισης.
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουν τα όρια ηλικίας παραμονής στον εκάστοτε βαθμό για τα στελέχη που βρίσκονται οριακά στην προαγωγή του επόμενου βαθμού διότι τα προκαταλάβμανει το όριο ηλικίας και είναι ειδικά άδικο όταν δεν έχουν συμπληρώσει ούτε τα 35 πραγματικά έτη υπηρεσίας, διότι εισήχθησαν στις τάξεις των Ε.Δ σε ηλικία μεγαλύτερη των 18 και 19 ετών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την δημοσίευση του εν λόγω προβληματισμού που απασχολεί πολλά στελέχη και ειδικά σε εκείνα που δεν υπηρετούν στα αρχηγεία.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά