ΕΣΠΕΕΡ: Συνάντηση με Διοικητή 95 ΑΔΤΕ Υπτγο Νικόλαο Φλάρη
Με τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου, κατόπιν προγραμματισμένης συναντήσεως.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στην διάρκειά της ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕΡ, ο κ. Αντώνιος Καρτσωνάκης, έθεσε και ανέπτυξε αναλυτικά τα ζητήματα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.
Ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, ευχαρίστησε το σωματείο για το έργο που προσφέρει και τόνισε ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο τέλος της συνάντησης, ο Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε τον Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την αποδοχή της συναντήσεως και για την καλή συνεργασία του με την ΕΣΠΕΕΡ, του απένειμε τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση της πολύτιμης προσφοράς του στο σωματείο.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                    Ο
Πρόεδρος                              Γεν. Γραμματέας
Αντώνιος Καρτσωνάκης         Νικόλαος Αντωνόπουλος

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά