Μαθητές του 3ου ΔΣ Πόλεως Καλύμνου καθαρίζουν και καλλωπίζουν το μνημείο των πεσόντων Αξιωματικών ΠΝ στα Ίμια




Το μνημείο των τριών πεσόντων Αξιωματικών  ΠΝ που έπεσαν τη νύκτα της 30/31 Ιανουαρίου 1996 στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων κατά την εκτέλεση του υπέρτατου καθήκοντος, καθάρισαν  και καλλώπισαν τα παιδιά της ΣΤ1′ και ΣΤ2′ του 3ου ΔΣ Πόλεως Καλύμνου.

Τα παιδιά, καθάρισαν και φύτεψαν τα παρτέρια ,όπου στις 2 Φεβρουαρίου 2020 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο.

Ο Σύλλογος Γονέων του 3ου ΔΣ ευχαριστεί τον  Παντελή Γλυνάτση που έδωσε τα λουλούδια για να φυτευτούν και τον αντιδήμαρχο Παντελή Ζωίδη που  έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθεί αυτή η αξιέπαινη δράση.
Ο φακός του kalymnos-news.gr ήταν εκεί και κατέγραψε στιγμιότυπα που μπορείτε να δείτε στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.
22-1-2020 Μαθητές του 3ου ΔΣ Πόλεως καθαρίζουν το μνημείο των πεσόντων Αξιωματικών ΠΝ στα Ίμια

Kalymnos-news

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

1 σχόλια:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά