ΠΟΜΕΝΣ: Τι συμβαίνει με τις Προαγωγές των Μονιμοποιηθέντων Εθελοντών ετών 1985-1990;    Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,
  1.  Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το (β) σχετικό στο άρθρο 4 έγινε τροποποίηση του άρθρου 13 (α) σχετικού, όπου προβλέπεται η προαγωγή στον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και αποστρατευτικού αυτό του Υπολοχαγού, στους Μονιμοποιημένους Εθελοντές προελεύσεως ΕΠΥ.
  1.  Βασικά κριτήρια είναι η παραμονή πέντε (5) ετών στον βαθμό του Ανθυπασπιστή και η επιτυχής φοίτηση στο αντίστοιχο σχολείο.
  1.  Με μεγάλη καθυστέρηση της εφαρμογής του νόμου και κατόπιν συναντήσεως την ΠΟΜΕΝΣ με τους αρμοδίους φορείς  για επίλυση του θέματος, ορίσθηκε με το (γ) σχετικό,  σχολείο εκπαίδευσης για περίπου 140 Ανθυπασπιστές των ετών 1985 -1990, με άμεση προαγωγή εντός του έτους 2019.
  1.  Η ολοκλήρωση των σχολείων πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εντός του έτους 2019 αλλά δυστυχώς διαπιστώνεται ότι ως σήμερα δεν έχει κοινοποιηθεί το ΦΕΚ προαγωγής.
  1.  Από τα παραπάνω προκύπτει ότι με το τέλος των αξιολογήσεων του έτους 2019, οι συνάδελφοι μας θα αξιολογηθούν ως Ανθυπασπιστές και όχι ως Ανθυπολοχαγοί, όπως θα έπρεπε με αποτέλεσμα να χάνουν τα ευεργετήματα της αύξησης Μορίων που θα προκύψουν από την προαγωγή τους.

    Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, Αξιότιμε κ. Γενικέ Γραμματέα, Αξιότιμοι κ.κ. Αρχηγοί,
  1.  Η ΠΟΜΕΝΣ καλεί την Πολιτική και την Στρατιωτική Ηγεσία για τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση προαγωγή των υπόψη Στρατιωτικών, τον επαναυπολογισμο των μορίων με τον βαθμό του Ανθυπολοχαγού και την  τοποθέτηση τους στην Β’ μισθολογική κλίμακα, όπως συμβαίνει με συναδέλφους ίδιας προελεύσεως .
  1.  Εισηγητές θέματος: Τομεάρχης Θεμάτων ΕΜΘ: Ανθυπασπιστής Σπαράγγης Ιωάννης, τηλ. 6906040436.
  1.  Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Διοικητικών Θεμάτων & Προσωπικού: Ταγματάρχης (ΠΖ) Παπαθανασίου Γεώργιος , τηλ. 6937023598.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά