Παναγιωτοπουλος: Διαφάνεια στις μεταθέσεις
Κοινοβουλευτικός Έλεγχος ΣΧΕΤ.:  Ερώτηση 1590/30-10-2019 της Βουλής των Ελλήνων 

  Σε απάντηση της σχετικής Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Κωνσταντίνος Μπούμπας με θέμα «Παραμετροποίηση Κριτηρίων Μεταθέσεων Στρατιωτικού  Προσωπικού» σας γνωρίζω, ότι οι τοποθετήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων διενεργούνται με βάση το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, τις ισχύουσες οικείες διαταγές κάθε Κλάδου και βάσει της μοριοδότησης ενός εκάστου στελέχους. 
Σε κάθε περίπτωση τα ζητήματα που έθεσε η εν λόγω Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Σ.) θα μελετηθούν αρμοδίως σε συνεργασία με τα Γενικά Επιτελεία και θα υπάρξουν νομοθετικές παρεμβάσεις, όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.           Τέλος, επιθυμώ να σας διαβεβαιώσω ότι, βούληση της παρούσας πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ είναι στα ζητήματα τοποθετήσεων και μεταθέσεων προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων να υφίσταται διαφάνεια, αντικειμενικότητα με αξιοκρατικά κριτήρια, ενώ θα τίθεται ως απόλυτη προτεραιότητα η κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών.

  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Η ερωτηση εδώ https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/11120228.pdf
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά