Περί εξελίξεως αποφοίτων ΑΣΣΥ

Γράφει ο Λγος ε.α. Κων/νος Πουλιανίτης
Μέλος του Σ.Α.Σ.Μ.Υ.
      Μετά από το προηγούμενο άρθρο μου που δημοσιεύτηκε αρχικά στην ιστοσελίδα  του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.ΜΥ. (sasmy.gr) με τίτλο ΠΕΡΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ το οποίο αναπαρήχθη από άλλες ιστοσελίδες και μέσα δικτύωσης (πολλές φορές με αλλαγή τίτλου χωρίς την έγκριση μου και ελπίζω να μη συμβεί το ίδιο και με το παρόν «Περί εξελίξεως αποφοίτων ΑΣΣΥ»), επανέρχομαι για να εκφράσω τις απόψεις μου και να αντικρούσω την επιχειρηματολογία κάποιων που προασπίζονται τον περιορισμό της βαθμολογικής εξέλιξης των υπαξιωματικών.
     Στην ουσία οι ΑΣΣΥ (Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών) παράγουν μεσαία στελέχη. Μόνιμος Υπαξιωματικός δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει μόνιμα υπαξιωματικός. Κατά αυτή την λογική τα ΑΣΕΙ (Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα) παράγουν κατωτέρους αξιωματικούς έτσι κατά αναλογία και σύμφωνα με το σκεπτικό κάποιων θα έπρεπε να συνεπάγεται ότι και αυτοί πρέπει να έχουν περιορισμένη εξέλιξη και κατά συνέπεια να μην προάγονται σε ανωτέρους και ανωτάτους αξιωματικούς αλλά να παραμένουν μόνιμα κατώτεροι.
Διαβάστε παρακάτω το άρθρο του συναδέλφου & μέλους μας:

Σημείωση:  Το περιεχόμενο του παρόντος άρθρου, εκφράζει απολύτως προσωπικές απόψεις του συντάκτη.  
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά