Επιτέλους: Αποκατάσταση διαθεσιμοτήτων στα ΝΗ90
Τη προηγούμενη Παρασκευή ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος υπέγραψε τη σχετική τροποποίηση της σύμβασης των αντισταθμιστικών ωφελημάτων της προμήθειας των ελικοπτέρων ΝΗ90.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη αφού σε τρεις με τέσσερις μήνες θα αρχίσει να παραλαμβανεται το πρώτο απόθεμα ανταλλακτικών. Στόχος είναι η διαθεσιμότητα των ελικοπτέρων ΝΗ90 να κυμανθεί σε 6-7 ελικόπτερα αντί ενός ή κανενός που είναι σήμερα απόρροια των ευθυνών του Πάνου Καμμένου που απαξίωσε τα ελικόπτερα με εγκληματικές αμέλειες.

Παράλληλα εκκρεμεί η υπογραφή της 6ης τροποποίησης της αρχικής σύμβασης ώστε να παραδοθούν τα υπόλοιπα έξι ελικόπτερα ΝΗ90.

defencereview.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά