112ΠΜ: γίνονται πράγματα και θαύματα- Επιστολη στελέχους


Ακολουθεί επιστολή στελέχους:


Στην 112 Πλανητική Μονάδα που βρίσκεται στον Εγγύτατο του Άλφα Κενταύρου, 4 έτη φωτός μακριά από εμάς, γίνονται πράγματα και θαύματα.

Ο αριθμός απαλλαγών που χορηγούνται την επόμενη ημέρα στα εξωγήινα στελέχη που εκτελούν 24ωρες υπηρεσίες διαφέρει. Ναι, διαφέρει! Παρόλο που η διαγαλαξιακή συμφωνία επιτρέπει μόνο μία απαλλαγή την επόμενη ημέρα για όλα τα είδη 24ωρων υπηρεσιών, στην 112 Πλανητική Μονάδα κάποια εξωγήινα στελέχη παίρνουν δύο απαλλαγές. Τακτική που φαίνεται ότι έχει παγιωθεί.

Στα υπόλοιπα εξωγήινα στελέχη που εκτελούμε 24ωρες υπηρεσίες, όπως περιπόλου με όχημα που κινείται με πράσινη ενέργεια, δίχως κλιματισμό και δίχως προστασία από σκόνη (κάνουμε μια περιπολία και στην επιστροφή φέρουμε πάνω μας 1 με 2 κιλά σκόνη ο καθένας) και γενικά υπό συνθήκες όχι και τόσο ιδανικές για το εξωγήινο οργανισμό, δεν μας χορηγείται δεύτερη απαλλαγή αλλά μόνο μία.

Όλα αυτά όμως λαμβάνουν χώρα στον Εγγύτατο του Άλφα Κενταύρου, 4 έτη φωτός μακριά από εμάς και ουδεμία σχέση θα μπορούσαν να έχουν με τον δικό μας πλανήτη εδώ στη ΓΗ, όπου τέτοιου είδους διακριτικές μεταχειρίσεις με έξτρα χορηγίες (απαλλαγές) απαγορεύονται αυστηρά!

Στον πλανήτη ΓΗ επικρατεί σοβαρότητα και υπευθυνότητα!
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά