Καλωσόρισαν τα στελέχη της 50ης Ταξιαρχίας, με εκδήλωση γνωριμίας τοπικών προϊόντων

Τα στελέχη της 50ης Ταξιαρχίας που εδρεύει στον δήμο Σουφλίου, καλωσόρισαν με μια πολύ όμορφη και άξια συγχαρητηρίων εξαιρετικής πρωτοβουλίας εκδήλωση, οι επαγγελματίες της πόλης και ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος.

Διοργανώθηκε γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα του Σουφλίου και της περιοχής, τα οποία προσέφεραν τα μέλη του Σολλόγου Επαγγελματιών, με συνοδεία μουσικής. Υπέροχες λιχουδιές, τσίπουρο και κρασί, αλλά φυσικά και τα περίφημα σουφλιώτικα μεταξωτά, δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα στην εκδήλωση που είχε στόχο το καλωσόρισμα των στελεχών των ενόπλων μας δυνάμεων και συγκεκριμένα της 50ης Ταξιαρχίας, που με την παρουσία τους εγγυώνται την ασφάλεια και την  ειρήνη στην περιοχή μας.

Το κλίμα και η κατάσταση στην “πόλη του μεταξιού” φαίνεται να αλλάζουν και η… μουντή, στάσιμη κατάσταση δίνει σιγά-σιγά με το ξεκίνημα της νέας δημοτικής αρχής, την θέση της στην αισιοδοξία και την ελπίδα για βελτίωση της κατάστασης στην πόλη και σε όλη την περιοχή. Κι αυτές οι εκδηλώσεις και κινήσεις, σίγουρα συμβάλλουν σημαντικά σε αυτό.



evros-news
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά