Π.Ο.Ε.Σ. - Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο; Τί λέει το ΣτΕ

Π.Ο.Ε.Σ. - Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο; Τί λέει το ΣτΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, τη 1.2.2019 ο νομικός παραστάτης της Π.Ο.Ε.Σ., δικηγόρος Αθηνών κ. Γεώργιος Αντωνακόπουλος, κατ΄ εντολή μας, κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακύρωσης της υπ΄ αριθμ. οικ.2/88411/ΔΕΠ/4.12.2018 (5435 Β΄) Κοινής Υπουργικής Απόφασης των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας, Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, όπως έκανε και κατά παρελθόν (2013 και 2015), ανατρέποντας δύο (2) φορές τους μνημονιακούς νόμους περικοπής των εισοδημάτων μας, από τις αποφάσεις της Ολομελείας του οποίου (ΣτΕ) τη 12.12.2018 όλες και όλοι μας είδαμε στους τραπεζικούς λογαριασμούς μας τη νίκη.
Π.Ο.Ε.Σ. - Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο; Τί λέει το ΣτΕ

Ως θεσμικοί εκπρόσωποι εν ενεργεία στρατιωτικών (23 πρωτοβάθμιων ενώσεων στρατιωτικών, με χιλιάδες μέλη) δίνουμε τη νέα μάχη, με όλες και όλους στο πλευρό μας. Πιστεύουμε στη νέα νίκη σας. Το αξίζετε, γιατί μας εμπιστεύεστε. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ. Θεωρούμε ότι σε αυτό τον αγώνα οι ελάχιστοι συνάδελφοι, που το τελευταίο διάστημα προσπαθούν να καπηλευτούν τις τεράστιες νίκες της Π.Ο.Ε.Σ., θα ταχθούν πραγματικά στο πλευρό μας και θα σταματήσουν να καταστρώνουν σχέδια ήττας όλων μας. Δεν το αξίζει καμία και κανείς σας αυτό.
Την 4 Οκτωβρίου 2019 η υπόθεση του μισθολογίου μας δικάζεται εκ νέου στο Συμβούλιο της Επικρατείας, με τη μείζονα σύνθεσή του, λόγω της εξαιρετικής σπουδαιότητάς της.
Τίποτα δεν κρίθηκε και τίποτα δε χάθηκε. Ευελπιστούμε σε μια νέα κερδοφόρα απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ, ώστε όλοι οι εν ενεργεία στρατιωτικοί, ανεξαιρέτως σε ποια ένωση ανήκουν ή δεν ανήκουν, να δουν να πιστώνεται στο λογαριασμό τους ένα νέο σημαντικό ποσό, όπως αυτό τη 12.12.2018. Προχωράμε όλοι μαζί. Κερδίζουμε. Συμμετέχουμε και διεκδικούμε μέσα από τα σωματεία μας.
Π.Ο.Ε.Σ. - Αντισυνταγματικό το νέο μισθολόγιο; Τί λέει το ΣτΕ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά