Τιμή στον Στρατιωτικό Διοικητή από τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη Προδρόμου

Με λαμπρότητα πανηγύρισε το πρωί της Πέμπτης ο Ιερός Ναός Αγ.Ιωάννη Προδρόμου, απέναντι από το στρατόπεδο Γκιάλα. Την πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος  Δ. Γέμελος και ο εφημέριος Νικόλαος Μαμουνής.

Μετά την περιφορά της εικόνας στους δρόμους της ενορίας ακολούθησε κέρασμα στους πιστούς που κατέκλυσαν τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

Η Ενοριακή Επιτροπή μάλιστα, δια των Ιερέων, δώρισε μια εικόνα του Αγ. Ιωάννη στον στρατιωτικό διοικητή Χίου Ταξίαρχο Σταύρο Παπασταθόπουλο καθώς η Ταξιαρχία υπάγεται στην ενορία του Αγ. Ιωάννη και μάλιστα τα κτήρια της κτίστηκαν σε οικόπεδα ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού.

Μεταξύ του εκκλησιάσματος ο συνταξιούχος Αεροπαγίτης Δημήτριος Λινός στον οποίο επίσης δωρίθηκε εικόνισμα.

tvpatrida
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά