Ένα χρυσό και 4 χάλκινα για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας


Ιδιαίτερα επιτυχημένες είναι οι εμφανίσεις των αθλητών της Ελλάδας τις δύο πρώτες ημέρες του 1ου Ευρωπαϊκού Στρατιωτικού Πρωταθλήματος Τοξοβολίας που γίνεται στη Λαμία.
Η Ελλάδα κατέκτησε το χρυσό στο ομαδικό του σύνθετου τόξου ανδρών με τους Ιωάννη Λεκάτη, Ανδρέα Κουκουζέλη, Χρήστο Σπαταλά και προπονητή τον Αλέξανδρο Παμβουξόγλου, επικρατώντας στον τελικό της Ρωσίας. Επίσης στο ομαδικό, η Ελλάδα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ολυμπιακό Τόξο ανδρών και γυναικών.
Σε ατομικό επίπεδο, τα δύο χάλκινα της Ελλάδας ήρθαν από την Ευαγγελία Ψάρρα στο Ολυμπιακό Τόξο γυναικών και από τον Ανδρέα Κουκουζέλη στο Σύνθετο Τόξο ανδρών.
Παράλληλα με το 1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας CISM γίνεται και ο διακρατικός αγώνας Ελλάδα – Κύπρου με τη χώρα μας να κατακτά την πρώτη θέση στο ομαδικό, τόσο στους άνδρες, όσο και τους εφήβους.
Το 1ο Ευρωπαϊκό Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας CISM αποτελεί συνδιοργάνωση του ΑΣΑΕΔ, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και του Δήμου Λαμιέων και διεξάγεται στο πλαίσιο των «Θερμοπυλείων 2019», ενώ αποτελεί και Test Event για το Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Τοξοβολίας που θα γίνει στο ίδιο μέρος το 2020, στο πλαίσιο του εορτασμού των 2500 χρόνων από την μάχη των Θερμοπυλών.
Το Σάββατο γίνονται οι τελικοί στο ατομικό και το απόγευμα στις 17:15 ο αγώνας επίδειξης μικτών κρατών και η Τελετή Απονομών στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
ΠΗΓΗ: https://www.archery.org.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά